Tuntuu et heti ku kesä alkaa, nii kaikille tulee kamala kiire löytää tyttö- tai poikaystävä. Ei sillä, kyllä mullakin on haku päällä. Mutta tuntuu että kaikilla on uus tyttö tai poika kainalossa, ja kesä alko herran jumala vasta vajaa kaks viikkoa sit.
Kaveri soitti ihan fiilareissa"Arvaa mitä?! Me ollaan oltu ton kaa jo yhes viikko!!!" No samapa tuo, tuntuu vaan oudolta että kaikilla on pakko olla joku jo tän ikäsenä.
Kaveri eros poikaystävästään jonka kaa se oli kaks vuotta. KAKS VUOTTA! Ne oli 14-vuotiaita sillon ku ne "alko olee". Ne oli ihan varmoja että ne on ikuisesti yhdessä. Ei tän ikäsenä voi tietää kenen kanssa haluaa aina olla. Monet mun tutut on jo menny kihloihinkin. Ja ikää on jopa 16v. En tajua!

Sain muuten ehkä töitä! Wohoo! Äiti soitti just ja ilmotti että ois töitä tarjolla. Mut taitaa mun Joensuun/Kuopion reissu jäädä vähän lyhyemmäks, mutta mitä pienistä. Raha on aina rahaa. ;D

Nyt ei oikeen irtoo mitään juttua, mutta tulipahan taas jotain sepustettua.

Ainii, alan kehittyä mangan piirtäjänä. Oon kolme päivää piirtäny Tokyo Mew Mewn hahmoja ja alan olla aika hyvä jo! Jee. :D

Terkkui, Heidi